Oldal kiválasztása

Jegy

o Logó
o Mikor? 2023. szeptember 22-24. (11:00-22:00, vasárnap 17:00-ig)
o Hol? 1106 Budapest, Maglódi út 12. Hoptop sörfőzde & Merkapt Sportközpont
o OLYAN, MINT EGY OKTOBERFEST? DE VAN BENNE KRAFT!
o A Hoptop sörfőzde megújult sörfőzdéje, Budapest legújabb kraft üzeme, ahol nem csak készítjük a söröket, de saját taproom és streetfood éttermünk (billog) várja az ide látogatókat egész évben. A 2023-as 3 napos Hoptoberfest egyben a sörfőzde megnyitó ünnepsége, ahol szeretnénk a szakmai partnereinkenk és a nagyközönségnek is megmutatni a legmodernebb technológiával felszerelt új főzdét és az itt készült magas minőségű és sokszínű sörválasztékunkat. A fesztivál egy hagyományos oktoberfest hangulatát hozza be a főzdébe, amiről sörsátor, zenei programok, bajorkolbász és 1 literes söröskorsóba csapolt fesztiválsörrel készülünk, aminek ráadásul világbajnok ára is van (990Ft/liter) . A kraftarcok számára, igyekszünk minél több sörünket bemutatni csapon és canben egyaránt, hozzá a billog street food ételeivel gondoskodunk az éhségetekről. A gyerekekre is gondoltunk, egész napos családi programokkal, pónilovaglással, ugrálóvárral és hopsodával készülünk a családdal érkezőkre. Esténként élőzenével, koncertekkel várjuk a bulizó közönséget! Bővebben a programokról!
o A belépés ingyenes, de a fogyasztáshoz fesztiválpoharat vagy korsót kell vásárolni!
o Az ételfogasztás készpénz és átutalással fizethető az átdási pontokon. Az italfogyasztás kuponos rendszerben működik, a bejáratnál található infosátorban lehet sörkupont vásárolni.
o Szervező: Hoptop Sörfőző Kft. www.hoptop.hu
o Sajtókapcsolat és bővebb információ: Szilágyi László, 06205576871, szilagyi.laszlo@hoptop.hu
o Térkép, ingyenes parkolás az épület mellett és a környező utcákban lehetséges. Tömegközlekedéssel XYZ villamossal lehet.